onsdag 25 mars 2015

Smaka på våren med ny kunskap


Välkommen att smaka på våren med ny kunskap!

Våren är en tid för förnyelse. Att fylla på med ny kunskap och praktiska 
färdigheter i en lustfylld miljö med likasinnade ger dig ny energi att 
ta dig an årets utmaningar med sprudlande kreativitet.
Välkommen att delta i våra seminarier och kurser!
Nedan finner du inspiration som får ”fröet” att gro.

För mer info och anmälan se www.sp.se/conffood

Varmt välkommen!













Seminarium ”Att kommunicera smak” 21 maj

På dagens livsmedelsmarknad där pris ofta styr kundens köpbeteende behöver nya vägar utforskas för att locka konsumenten till köp. Forskning visar på att livsmedel där smaken beskrivs i marknadsföringen, på förpackning etc påverkar konsumentens produktval. Vidare kan sinnena användas för att kommunicera våra produkter på olika sätt. Vi bjuder in dig till att ta del av spännande kunskap med ledande föreläsare inom området.

Lär dig tala smak helt enkelt!










Kurs ”Smaka på kemi” 3 juni

Välkommen till kurs med fokus på lättillgänglig smakkemi som du har nytta utav! Vi svarar på frågor som: Varför smakar och luktar råvaror som de gör? Vad sker för kemiska förändringar i köket och hur påverkar det vår upplevelse av maten? Hur matchar man olika smaker eller vin och mat rent kemiskt? Många Aha upplevelser utlovas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar