fredag 25 augusti 2017

Återöppning av bloggen


Nu återöppnas bloggen!

Efter att bloggen legat i vila under våren är det nu dags för ett återöppnande! Det ska bli väldigt roligt och spännande att åter komma igång med rapportering av vad som händer dels i Nordic Taste & Flavour Centres regi och i övriga sensorikvärlden.

 

Vi börjar med att berätta att igår avslutades Pangborns 12e symposium i Rhode Island USA. Pangborn är en mötesplats för sensoriker över hela världen, namngiven efter Rose Marie Pangborn. Rose Marie Pangborn var en pionjär inom sensorisk analys av mat. Årets Pangborn har varit den största hittills med över 1000 besökare från över 45 länder. Däribland Andreas från styrgruppen i NTFC, som kommer att berätta mer om vad som fångade hans intresse. Fram till dess finns här en länk till en föreläsning av Rosé Marie Pangborn om sensorikens betydelse för mat: https://youtu.be/zJLU7arltE. Vill ni läsa mer om vad som har hänt under Pangborn så har det twittrats därifrån under
 hashtaggen #Pangborn17

 

Ett varmt återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar