torsdag 21 april 2016

Kurs i sensorik

Smak och sensorik 7,5 hp
 
Anmäl dig till höstens kurs "Smak och sensorik" som Nordic Taste and Flavour Centre anordnar tillsammans med Göteborgs universitet. Kursen är unik i sitt slag och ger en bred kunskap inom området.
 
Med ledande föreläsare från både akademi och industri är detta ett ypperligt tillfälle för dig som arbetar inom livsmedelsindustrin och vill smaksäkra din kompetens.
 
Kursen ger dig svar på frågor som:
- Hur fungerar människan sinnen och vad påverkar vår smakupplevelse?
- Hur kan vi använda sensoriska analysmetoder när vi designar morgondagens livsmedel?
- Hur kommunicerar vi smak i marknadsföringen?
- Hur påverkas livsmedlets smak och kvalitet under lagring och process?
 
Anmäl dig innan den 31 maj.
 
För mer information, läs här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar