fredag 6 mars 2015

Inbjudan till Smak och Sensorik (7,5 hp)


 

 


Inbjudan till
Smak och Sensorik (7,5 HP)
 
Uppdragsutbildning i samarbete med Göteborgs Universitet
 
Till hösten genomför vi en kurs med stor bredd inom sensorik.
Vi svarar på frågor som: Hur fungerar människans sinnen kring
smak och lukt? Hur kan vi använda sensoriska analysmetoder när
vi designar morgondagens livsmedel? Hur kommunicerar vi smak
i marknadsföringen?
 
Med ledande föreläsare från både akademi och industri är detta ett
ypperligt tillfälle för dig som arbetar inom livsmedelsindustrin och
vill smaksäkra din kompetens.
Vi behöver din ansökan senast 15 april!
 
Vill du veta mer?
Kontakta Maksim Pettersson Löfgren,
projektledare för Nordic Taste & Flavour Centre, 010-516 66 70,
 
Kursen genomförs vid tre tillfällen i Göteborg, hösten 2015.
Block 1: 31 aug – 2 sep
Block 2: 23 sep – 25 sep
Block 3: 21 okt – 23 okt (kan läsas på distans)
Kostnad: 15 000 kr (exkl. moms) för
medlem i Nordic Taste & Flavour Centre,
18 000 kr (exkl. moms) för icke medlem
 
Med vänliga hälsningar,
 
Maksim Pettersson Löfgren
Projektledare, Nordic Taste & Flavour Centre


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar