Inbjudan till
Smak och Sensorik (7,5 HP)
Uppdragsutbildning i samarbete med Göteborgs Universitet
Till hösten genomför vi en kurs med stor bredd inom
sensorik.
Vi svarar på frågor som: Hur fungerar människans
sinnen kring
smak och lukt? Hur kan vi använda sensoriska
analysmetoder när
vi designar morgondagens livsmedel? Hur kommunicerar
vi smak
i marknadsföringen?
Med ledande föreläsare från både akademi och
industri är detta ett
ypperligt tillfälle för dig som arbetar inom livsmedelsindustrin och
vill smaksäkra din kompetens.
ypperligt tillfälle för dig som arbetar inom livsmedelsindustrin och
vill smaksäkra din kompetens.
Vi behöver din ansökan senast 15 april!
Vill du veta mer?
Kontakta Maksim Pettersson Löfgren,
projektledare
för Nordic Taste & Flavour Centre, 010-516 66 70,
Kursen genomförs vid tre tillfällen i Göteborg,
hösten 2015.
Block 1: 31 aug – 2 sep
Block 2: 23 sep – 25 sep
Block 3: 21 okt – 23 okt (kan läsas på distans)
Kostnad: 15 000 kr (exkl. moms) för
medlem i Nordic Taste & Flavour Centre,
medlem i Nordic Taste & Flavour Centre,
18 000 kr (exkl. moms) för icke medlem
Med
vänliga hälsningar,
Maksim Pettersson Löfgren
Projektledare, Nordic Taste &
Flavour Centre
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar