onsdag 2 juli 2014

Styrelsemöte

Stavanger, here we come!


Nordic Taste & Flavour Centers styrelse har möte minst fyra gånger per år och eftersom styrelsemedlemmarna är utspridda håller vi möten inte bara på SIK i Göteborg. Denna gång ska vi därför vara på Måltidets Hus i Stavanger, där Helge Bergslien arbetar.

På dagordningen för detta möte står bland annat att sätta upp ramar för kommande seminarier och utbildningar, både för hösten 2014 och våren 2015. Vi kommer även diskutera Nordic Taste & Flavour Centers deltagande på Pangborn 2015 och hur det skulle kunna se ut. Pangborn är ett sensoriskt symposium som kommer att hållas för 11 gången och denna gång i Göteborg med SIK som arrangör. Vi ska även prata om möjliga framtida samarbeten mellan SIK och Måltidets Hus, kanske kan nya spännande projekt genereras. Detta var bara ett axplock av vad som står på agendan för mötet. Jag återkommer efter mötet kring vad som har beslutats.

Samtidigt i Stavanger arrangeras WACS (World Association of Chefs Societies) 2014 - Taste of Norway, vilket är en världskongress för kockar. Denna tänkte vi passa på att besöka under fredag förmiddag för att få lite inspiration och knyta nya kontakter. "Taste of Norway" känns som ett intressant och passande tema, inte minst med tanke på Nordic Taste & Flavour Centers nästa seminarium med rubriken "Hur smakar Norden?".

Nästa vecka sammanfattar jag mötet och upplevelserna från WACS. Till dess, må så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar